Sunde aktiviteter

På Behandlingshjemmet for børn og unge, Dalgaarden er der altid noget at lave. Det meste, man laver, er sammen med andre børn og sammen med voksne. Nogle gange er det barnet der bestemmer og nogle gange vælger en voksen en aktivitet, som er sund for barnets udvikling, både socialt og personligt. Vi vil gerne give børnene selvværd, selvtillid og appetit på livet gennem aktiviteter.

Natur og sport

Mange af aktiviteterne foregår i naturen – ofte på cykel. Vi bruger ofte Marselisborgskoven og stranden. Vi laver meget sport, f.eks. fodbold, rulleskøjter, hockey, bordtennis eller hopper på den store hoppepude i haven. Dalgaarden har ture flere gange om året. Klatreture, skiture, kanoture, cykelture, overlevelsesture eller andet.

Ud i samfundet

Børnene kan, når de bor på Behandlingshjemmet Dalgaarden, gå til fritidsaktiviteter i lokalområdet på lige fod med andre børn. De kan for eksempel gå til svømning, fodbold, spejder, ridning, tegning, dans, ungdomsklub eller lignende. Vi synes det er vigtigt, at børnene bliver inkluderet i lokalsamfundet i den grad de kan, også mens de bor på Dalgaarden.

Omhusene

Børn ogvoksne

Børnenes fællesskab