Husene

Børnene på Dalgaarden bor i 3 adskilte huse. Alle har deres eget værelse. I husene er der også fælles opholdsrum. Udenom er der et stort grønt område med fodboldbane, stor hoppepude, bane til beachvolley og legeplads. Vi har også en lille sportshal og værksteder.

En dag i husene

Vi prøver at gøre hverdagen tryg for børnene, og derfor har dagene en ret fast rytme. Det gør dem forudsigelige og overskuelige for børnene.

Dagen starter ca. kl. 8 med vækning, bad og fælles morgenmad. For børn der går i skole udenfor Dalgaarden starter dagen noget tidligere. Bagefter følges børnene i skole. Efter skoletid er der planlagt forskellige aktiviteter, og sidst på eftermiddagen laver nogle af børnene lektier. Børnene spiser sammen med os voksne i mindre grupper i husene. Efter middag er der igen tid til leg, aktiviteter eller hygge indendørs. Når dagen slutter gør vi os umage med at alle børn kommer godt i seng. De får tilbudt afspænding, en historie, et slag kort eller en rar snak på sengekanten.

Besøg

Forældre og søskende er altid velkomne til at komme på besøg. Men det er en fordel at lave en aftale på forhånd, så vi ikke er ude af huset.

Intranet

Brugernavn Adgangskode