Om husene

”Dalgården er rimelig meget mit hjem, selvom jeg ikke kalder det det”.

”Det vigtigste for mig herude er mine venner, min mobil og mine pædagoger”

Når du flytter ind på Dalgaarden, kommer du til at bo i et af vores 3 huse. Husene hedder Længen, Solsiden og Krathuset. Der bor ca. 10 børn eller unge i hvert hus. Alle har deres eget værelse. Rundt om husene er der plads til forskellige aktiviteter. Der er blandt andet en fodboldbane, en stor hoppepude, bane til beachvolley og legeplads. Vi har også en lille sportshal og værksteder.

En dag i husene

”Pædagogerne vækker os ca. halv otte - mest stille og roligt, men nogle gange må de tage dynen af, eller råbe eller hoppe med sengen for at få os op. Så skal vi i bad. For mig tager det tid, for jeg skal sminkes. Så får vi morgenmad”

I husene starter din hverdag med morgenmad til lidt i 9, hvor du følges med de andre op i skolen. Går du i skole udenfor Dalgaarden, starter din dag lidt tidligere. Efter skoletid kan du lave mange forskellige ting. Sidst på eftermiddagen laver nogle lektier. Vi spiser sammen i mindre grupper i husene. Efter middag er der igen tid til leg, aktiviteter eller hygge indendørs. Når du skal i seng, får du tilbudt afspænding, oplæsning, et slag kort eller en snak på sengekanten.

Dine forældre og søskende er altid velkomne til at besøge dig, mens du bor på Dalgaarden.

Intranet

Brugernavn Adgangskode